lördag 6 augusti 2011

Sexsamtal på FB mellan två författare
Författaren i sin logg:
Det ska FAN skriva om folk som blir förälskade. Allt i verktygslådan är nött och gammalt. Har de inte redan suckat, vankat, sett varandra i ögonen och sett varandra i ögonen? Har inte vågorna slagit mot stranden? Snön rasat från träden? Har inte riporna skrattat ute på skaren i natten medan man legat och sett på honom när han sover och ser ut som ett barn. Känslan är ny inuti alla älskande, men orden och uttrycken samma, samma, samma. Inget nytt under solen, hånar Predikaren i mitt huvud.

Lina Forss Testa att skriva att de ligger med varandra.
Wednesday at 10:26pm · Like

Författaren: Tack fina. Lina: ha haa, det gjorde de för första gången idag. En klassiker. På hans skrivbord. Vad ska man göra? Det är ju snö ute.
Wednesday at 10:31pm · Like

Lina Forss Nä, då är faktiskt skrivbordet ända stället. Fattar inte hur nån kommer på andra ställen faktiskt.
Wednesday at 10:31pm · Like

Författaren: Lina för helsicke: Var ska de göra det då? Bord är ju lite sexigt ändå. Eller är det bara "gäääsp"?
Wednesday at 10:37pm · Like

Lina Forss Bord ÄR sexiga. Faktiskt det mest sexiga jag kan komma på just nu, om det verkligen är så att vi måste ha det här samtalet här och nu. Lite som när jag var i mataffären med pappa och sa att jag måste köpa rakhyvlar. "Vad för nåra" sa han, "ska du raka armhålorna eller fittan?" Det samtalet var jag inte heller så himla säker på hade funnit rätt forum. Hejhopp underbaraste du!
Thursday at 10:46am · Like

Författaren Lina: Ha haaaaaa! Hejhopp min Guldlock!
Thursday at 10:50am · Like

Författaren Snart raderas din kommentar av fb-polisen, tror jag.
Thursday at 10:50am · Like

Lina Forss FB-polisen meddelar: Lina Forss borde inte få vara författare. Hon kan inte skilja på ENDA och ÄNDA. Men ändå.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar